STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.



Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 3-2021

Det er utrolig spennende å ta for seg nye områder hvor forventningene er store, rent fotografisk, men som alltid er annerledes enn det man har sett for seg. Her må kreativiteten og nysgjerrigheten pirre meg til nye motivmuligheter, utfordringer som jeg elsker.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 3-2021

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen.

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i december

”INTE BARA PINGVINER”
FOTO OCH TEXT: LARS PETTERSSON

För cirka 50 år sedan gjorde den kände filmaren Sven Gillsäter en TV-serie från Falklandsöarna. Dessa öar, som pinas av vinden från Kap Horn, är ett eldorado för alla älskare av natur och då speciellt alla dessa pingviner. Men de innehåller så mycket mer och framförallt kommer man verkligen alla djuren inpå livet. Jag hade förmånen att tillsammans med en handfull andra fotografer under några veckor vintern 2019 få resa i Gillsäters spår till de omtalade öarna. I nästa nummer av Camera Natura får du följa med till denna utpost i Sydatlanten.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.









Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås